Cake your story – popolno darilo za dan, ko ti pade cuker

Danes ne bom dolgovezila, naj fotografije govorijo zase. Lahko rečem samo to, da je prebiranje današnje vsebine na lastno odgovornost. Predstavila ti bom namreč božansko domislico za vse sladkosnede kreativce, ki te bo verjetno pustila odprtih ust. Mene je! Dame in gospodje, tukaj je ustvarjalni DIY paket Cake your story, ki ga je na tržišče pravkar poslala kraljica slovenskih tort, Petra Sodja.

Leta 2013 postavila nove standarde na področju poročnih tort pri nas

Z veliko gotovostjo si upam trditi, da v zadnjih nekaj letih v Sloveniji ni neveste, ki ne bi poznala Petre. PCakes je namreč znamka, poznana po neverjetno dodelanih, minimalističnih in modernih tortah in ostalih slaščicah. Svojo zgodbo je začela pisati leta 2013 in pri nas postavila čisto nove standarde na področju poročnih tort. Njen stil se je do danes izoblikoval do te mere, da so torte že prave umetniške kreacije z dodatki svežega cvetja, poslikav in zlatih lističev. Podobno kot Metka iz Sanjskega Šopka pri rožicah, se spomniš? Tukaj si jo drznem omeniti, ker prav Metkine rože krasijo Petrine torte. In tudi jaz sem imela obe na poroki, kakšna sveta sreča! 😀

Ko ti življenje ponudi limone, naredi limonado

Petra je ena izmed tistih, ki jih je letošnje leto zagotovo prikrajšalo za večino ustaljenega posla. Velika večina porok je bilo odpovedanih, s tem so tudi njena naročila splavala po vodi. Pa vendar se ni dala. Karanteno in novo realnost je izkoristila za postavitev spletne trgovine in na trg postavila popolnoma nov produkt. Uspešno zgodbo slastnih tort je nadgradila in svojim strankam ponudila možnost, da ustvarjajo skupaj z njo.

Cake your story – ultimativni sladki DIY paketi

Tako se je rodil projekt Cake your story in z njim DIY sladki paketi. Osnovna ideja je, da si lahko vsak doma pričara košček sladkih umetnin izpod Petrinih rok. Lahko ustvarjaš sam, kadar pričakuješ obiske in jih želiš pocrkljati s posebno sladičko. Ali pa z otroki prirediš domačo sladko zabavo in ustvarjate skupaj. Cake your story je tudi fenomenalna ideja za darilo kakšnemu drugemu ustvarjalnemu sladkosnedu. Ali pa ti preprosto pade cuker, zaželiš si nekaj res dobrega in si naročiš dostavo tudi na čisto običajen četrtek.

Najboljše sestavine za slastne rezultate

Na voljo so tri različne verzije – v prvi so kukiji, v drugi cupcaki in v tretji krofki (donuti). Jaz sem imela priložnost poskusiti tretjo, ki je vsebovala 6 čokoladnih in 6 cimetovih omamnih krofkov. Zraven so lično zapakirane najkvalitetnejše sestavine za 3 različne čokoladne prelive in še dodatki za posipe. Pa tudi to niso kar ene navadne mrvice, ampak liofilizirane (posušene) jagode in maline ter čokoladni ostružki.

Cake your story posipi (1)

Cake your story paket so najlepše slaščice, ki sem jih kadarkoli ustvarila doma

In rezultat? Rezultat so nedvomno najlepše sladičke, ki sem jih kadarkoli ustvarila doma. In kaj je še lepše? Sestavine zanje so bile že na tričetrt pripravljene, kar mi je prihranilo celo tono časa. Vse, kar sem morala storiti, je bilo narediti vodno kopel za čokoladne prelive, obliti krofke in jih po mili volji okrasiti. Joj, kakšna sreča! Ustvarjalni otrok v meni je kar vriskal od veselja! 😀 Zdaj pa povej, če niso res nadpovprečno lepi za “domače” krofke?

Da zaključim, Petri kapo dol za ta izdelek in tako dodelano izvedbo. Meni veliko pomeni tudi lična embalaža, estetsko pakiranje, čarobnost detajlov … in tukaj je štimalo prav vse. Da o okusih niti ne začnem. Krofki so bili božanski. Zaenkrat jih pošilja enkrat na teden ob sredah, toliko da veš. Do tebe pripotujejo sveži, varno zapakirani v izolirani eko embalaži in opremljeni z navodili. Če sem te navdušila, pokukaj v spletno trgovino in preizkusi svoj pakatek še ti. 😉

Follow:
Deli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *