About

Nekje sem prebrala, da na tem svetu obstajata dve vrsti ljudi. Tisti, ki uvidijo lepoto in privlačnost v stvareh, in tisti, ki niti ne opazijo, da se pred njimi nahaja nekaj s potencialom. Jaz spadam med prve!

Veseli me, da ste se ustavili tukaj. Z vami bom delila zgodbe iz mojega vsakdana oz. pač tisto, kar je trenutno pri meni NA TAPETI. Kaj je novega in lepega v mestu, kdo me navdihuje, kaj je bilo danes na mojem krožniku ali kaj se splača videti tam daleč. Ali pa ste prišli samo po malo inspiracije. Dobrodošli!

Blog NA TAPETI je nastal predvsem iz želje po dokumentiranju lepih stvari, ki prekrižajo mojo pot. Da se lahko zmeraj vrnem in se spomnim, recimo kam je že fino iti na kavo v Budimpešti ali Berlinu. Je moj osebni projekt, zato tudi takšno ime. Rojena sem na-ta-peti mesec v letu in tudi na-ta-peti dan v mescu. 5. 5. torej. Zanimivo je, kako zvesto me spremlja to pravljično število. Tudi na blogu ga boste srečali pogosto.

Z blogom želim pokazati, da se je v tem naglem tempu življenja vredno tu in tam ustaviti, najti lepoto v majhnih rečeh, okusiti trenutek, pohvaliti dobro. Se poglobiti v sebe, si napolniti baterije in živeti polno, kot se le da. Poslušati intuicijo in biti hvaležen. Opazovati, poslušati, navdihovati.

Osebna izkaznica

Obožujem fotogenične jedi in kraje. In rože. In vrata.

Mimogrede porabim eno uro za pripravo zdravega in lepega zajtrka.

Ne maram pravopisnih napak in jezikovne šlamparije. Poklicna deformacija pač.

Sem adrenalinska navdušenka. Pri osemnajstih sem skočila v tandemu s padalom in bi takoj ponovila.

Najljubši workout trojček: tek, joga in pilates.

Zaljubila sem se v Sevillo, ker diši po pomarančah in flamenku.

Želim si, da bi imel dan vsaj 30 ur.

Zelo težko se uprem sveže pečenemu francoskemu rogljičku.

Po izobrazbi sem profesorica španščine in italijanščine.

Ko bom velika, bom znala plesati argentinski tango.