Prvo pismo Otu Aldu

Dragi moj sinček.

Z besedami težko opišem pisano paleto občutkov, neskončno ljubezen in veselje, ki me preveva zadnjih 23 dni, odkar si privekal na svet.

Čas se je začel vrteti povsem drugače. Ne teče več v minutah in urah, ampak v tvojih nebogljenih pozivih in željah po dotiku, bližini, toplini. Ko me potrebuješ, sem tukaj. Ko počivaš, prav tako. Moj spanec ima naenkrat vgrajen poseben radar za tvoje glasove, kdo bi si mislil.

Včasih me tako hvaležno in iskreno pogledaš s svojimi velikimi očmi, da mi pritečejo solze. Spet drugič se mi med uspavanjem tako nežno nasmehneš, da se kar topim. Saj vem, zaenkrat si samo mini človeček, ki se vsega tega najbrž sploh še ne zaveda.

Ko gledam tvoj majhen obrazek in ti prepevam, se sprašujem, kaj neki vmes razmišljaš. Ali veš, da te imam neskončno rada in da si v varnem maminem naročju? Zagotovo veš. Potem se zavem, da boš še prekmalu velik fant, ki se ne bo hotel več cartati pri meni. Ampak do tja je še nekaj časa. Do takrat te bom pa žulila noč in dan!

Hvala, ker si me izbral za svojo mamico.

Veselim se nepredvidljivih dni, mescev in let, ki so pred nami. Vem, da vedno ne bo lahko, ampak dokler se imamo radi, bo vse ok. Biti mamica je res najlepše poslanstvo na svetu.

Želim ti, da boš v življenju izbiral poti, ki te bodo radostile, učile in te popeljale do prijaznih in iskrenih ljudi. Da boš radoveden, zvedav in radoživ fantek. Upam, da boš sočuten in nežen, a se boš znal hkrati postaviti zase. Pa da ne boš nikoli obupal – nad ljudmi, nad situacijami, nad svetom. Želim si, da bom lahko tvoja zaupnica, dokler bom na svetu. In da se boš vedno z veseljem vrnil domov na govejo juhico (do takrat se jo bom že naučila skuhati, obljubim!).

Oto Aldo, dobrodošel na ta svet. Upam, da ti bo lepo. Bodi pogumen, nasmejan in srčen fantek. 💙

Z ljubeznijo, mami

Prvo pismo Otu Aldu
Follow:
Deli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *